+30 27630 61400 info@artina.gr

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Εμπειρίες στη Μαραθόπολη

Είναι βέβαιο ότι η επίσκεψή σας στη Μαραθόπολη θα σας αφήσει με εμπειρίες που θα σας κόψουν την ανάσα και αναμνήσεις που θα θυμάστε για μια ζωή! Το φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει στην επιλογή των δραστηριοτήτων που σας αρμόζουν καλύτερα και να σας ενημερώσει για τις τιμές και τις προσφορές μας

Εξερευνήστε ένα νέο κόσμο

Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε ένα νέο κόσμο που ανοίγετε μπροστά στα μάτια σας, καθώς υποκύπτετε στο πειρασμό να απολαύσετε το μυστήριο που βρίσκεται στον υποθαλάσσιο κόσμο του Ιονίου! Αν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, τότε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο επιβάλλεται να δοκιμάσετε τις μαγευτικές καταδύσεις, καθώς & όλες τις άλλες δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ στις υπέροχες θάλασσες που περιβάλλουν το περιοχή της Μαραθόπολης.

Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι, το καταδυτικό μας κέντρο θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της ασφαλούς κατάδυσης & θα σας συνοδεύσει στον υπέροχο βυθό της θάλασσας, παρέχοντας σας τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την καταπληκτική εμπειρία της κατάδυσης, κολυμπώντας γύρω από την Πρώτη Μεσσηνίας, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δείτε τα Τιγκανάκια, την Κοιλάδα των Καλένδες & την εκπληκτικό Ναυάγιο της Βουρλιάς!

Ανακαλύψτε μοναδικές δραστηριότητες.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την καταπληκτική εμπειρία της κατάδυσης, κολυμπώντας γύρω απο την Πρώτη Μεσσηνίας, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δείτε τα Τιγκανάκια, την Κοιλάδα των Καλένδες και την εκπληκτικό Ναυάγιο της Βουρλιάς! Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία ζωής που είναι βέβαιο ότι θα σας κόψει την ανάσα και ένα που θα σας φορτώσει με αναμνήσεις για μια ζωή! Για αρχάριους και μικρά παιδιά, υπάρχει επίσης η διαθεσιμότητα των καταδύσεων με αναπνευστήρα, ώστε να μπορούν και εκείνοι να απολαύσουν την εμπειρία της κατάδυσης στην προσωπική τους ευκολία και άνεση.

Ακολουθήστε μας μέσα από παραμυθένια μονοπάτια που σας φέρνουν κοντά στο μεγαλείο της φύσης! Το νησί προσφέρει όμορφες διαδρομές πεζοπορίας διαφόρων επιπέδων, καθώς υπάρχουν 3 διαδρομές που αρμόζουν για κάθε τύπο ενδιαφερόμενου, είτε αρχάριος ή επαγγελματίας. Μπορείτε να απολαύσετε ένα απλό περίπατο θαυμάζοντας την ομορφιά της φύσης, ή να δοκιμάσετε πιο δύσκολα μονοπάτια τα οποία οδηγούν σε απόμακρες και αποκλειστικές τοποθεσίες του νησιού. Πάρτε μέρος σε οργανωμένες εκδρομές πεζοπορίας στη γη της ελιάς, βιώνοντας το περίτρανο περιβαλλοντικό και ιστορικό ενδιαφέρον το οποίο πηγάζει από την ομορφιά του Μεσσηνιακού τοπίου, που αφηγούνται παραμύθια από την ιστορία και τον πολιτισμό της!

Δεν είναι μυστικό ότι η ποδηλασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε έναν τόπο. Μπορείτε να δείτε τα αξιοθέατα στον σωστό ρυθμό, ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να σταματήσετε να εξερευνήσετε όποιο κομμάτι του μέρους επιθυμείτε. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε τίποτα εσείς, εμείς θα φροντίσουμε για τα πάντα! Το ξενοδοχείο μας θα χαρεί να εξοπλίσει εσάς και την οικογένειά σας με τα ποδήλατα και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Αν έχετε την όρεξη για λίγη εξερεύνηση από μόνοι σας, ζητήστε τα ειδικά ποδήλατα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό πλοήγησης GPS, ο οποίος διαθέτει προεγκατεστημένα όλα τα αξιοθέατα της περιοχής, ώστε να γνωρίζετε πάντα μόνοι σας πού να πάτε με την άνεση της ιδιωτικής σας ζωής!

Το Costa Navarino, το οποίο βρίσκεται 13 χιλιόμετρα μακριά από το Hotel Artina και το Artina Nuovo & Spa, διαθέτει δύο βραβευμένα γήπεδα γκολφ με 18 τρύπες και μια πλήρη υπηρεσία της λέσχης του γκολφ για όλες σας τις ανάγκες. Στο υπερσύγχρονο Navarino Golf Academy, παίκτες όλων των επιπέδων μπορούν να επωφεληθούν από την πολύγλωσση καθοδήγηση των έμπειρων επαγγελματιών του PGA. Η Ακαδημία προσφέρει επίσης, μαθήματα Platzreife «Green Card». Όλες οι κρατήσεις χρόνου υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Ειδικά πακέτα μπορούν να αναπτυχθούν σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης του γκολφ του Costa Navarino.

Το νησί, προσφέρει ένα αποκλειστικά ιδιαίτερο σκηνικό με πολλές αλλαγές εδάφους, αλλάζοντας διαρκώς από τραχύ και έρημο σε καταπράσινο με πυκνή βλάστηση. Μέσα από τις διάφορες διαδρομές του νησιού μπορεί κανείς να γνωρίσει τις κοιλάδες και τα βουνά της περιοχής, όπου μπορείς πολύ εύκολα να παρακολουθήσεις την ιστορία του πολιτισμού της περιοχής!  Το νησί αυτό μπορεί να σας εξιστορήσει όλες τις πτυχές τις ιστορίας κατά την πάροδο του χρόνου, μέσα από τα αρχαιολογικά απομεινάρια, τα ιστορικά μοναστήρια, εκκλησίες και τους παλιούς οικισμούς.

Με μια ματιά...

Η Μαραθόπολη προσφέρει στους επισκέπτες της φιλόξενη ατμόσφαιρα.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η Μαραθόπολη βρίσκεται ψηλά στην προτίμηση των ταξιδιωτών που θέλουν να επισκεφτούν τη Μεσσηνία, να απολαύσουν το ειδυλλιακό περιβάλλον με τις ξακουστές παραλίες. Μόλις 2 χιλιόμετρα έξω από τη Μαραθόπολη, βρίσκεται η φημισμένη παραλία του Λαγκούβαρδου. Είναι ένας μικρός όρμος περίπου δύο χιλιομέτρων, με λεπτή λευκή άμμο, γαλαζοπράσινα νερά, βράχια δεξιά και αριστερά και πεύκα στο βάθος. Τους καλοκαιρινούς μήνες, η συγκεκριμένη παραλία προσελκύει πολλούς επισκέπτες.

Το Costa Navarino, το οποίο βρίσκεται 13 χιλιόμετρα μακριά από το Hotel Artina και το Artina Nuovo & Spa, διαθέτει δύο βραβευμένα γήπεδα γκολφ με 18 τρύπες και μια πλήρη υπηρεσία της λέσχης του Γκόλφ για όλες σας τις ανάγκες. Τόσο παραθαλάσσιο Dunes Course που σχεδιάστηκε από τον πρώην πρωταθλητή του US Masters και του Ryder Cup Bernhard Langer σε συνεργασία με την EGD, όσο και ο κοντινόσ κόλπος του γκολφ σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., βρίσκονται ακριβώς πάνω από το ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου παρέχοντας τους με μια πανέμορφη θέα. Στο υπερσύγχρονο Navarino Golf Academy, παίκτες όλων των επιπέδων μπορούν να επωφεληθούν από την πολύγλωσση καθοδήγηση των έμπειρων επαγγελματιών του PGA. Η Ακαδημία προσφέρει επίσης μαθήματα Platzreife «Green Card» μαθήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε http://www.costanavarinogold.com/sv/ Όλες οι κρατήσεις χρόνου υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Ειδικά πακέτα μπορούν να αναπτυχθούν σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης του γκολφ του Costa Navarino.

Κλείστε τα μάτια σας, και προσπαθήστε να φανταστείτε τον εαυτό σας να κάνει ποδήλατο κατά μήκος της ακτογραμμής, νιώθοντας το θαλασσινό αλάτι στα χείλη σας, ενώ μυρίζοντας το άρωμα των μαργαριτών στον αέρα, καθώς η καλοκαιρινή αύρα αγγίζει απαλά το πρόσωπο σας. Για εμάς, αυτή είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Αν το ποδήλατο είναι μέρος των ενδιαφερόντων σας, μην παραλείψετε να το συμπεριλάβετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε τίποτα εσεις, εμείς θα φροντίσουμε για τα πάντα! Το ξενοδοχείο μας θα χαρεί να εξοπλίσει εσάς και την οικογένειά σας με τα ποδήλατα και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Δεν είναι μυστικό ότι η ποδηλασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε έναν τόπο. Μπορείτε να δείτε τα αξιοθέατα στο σωστό ρυθμό, ενω μπορείτε πολύ εύκολα να σταματήσετε να εξερευνήσετε όποιο κομμάτι του μέρους επιθυμείτε. Επιπλέον, σας βοηθάει να επιτύχετε καύση θερμίδων, κάνοντας απλά την βόλτα σας, επιτρέποντας έτσι στον εαυτό σας να μείνετε σε φόρμα! Μη διστάσετε να εξερευνήσετε τους υπέροχους επαρχιακοί δρόμους, οι οποίοι είναι γεμάτη απο το πράσινο χρώματα και διάφορα αρώματα λουλουδιών και βοτάνων, τα οποία είναι ιδανικά όχι μόνο για εκείνους που επιθυμούν να απολάυσουν τα αξιοθέατα της περιοχής, αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν εκπληκτικές εμπειρίες μέσα απο ειδικές διαρδομές με τα mountain bikes! Αν έχετε την όρεξη για λίγη εξερεύνηση απο μόνοι σας, ζητήστε τα ειδικά ποδήλατα τα οποία είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό πλοήγησης GPS, ο οποίος διαθέτει προεγκατεστημένα όλα τα αξιοθέατα της περιοχής, ώστε να γνωρίζετε πάντα μόνοι σας πού να πάτε με την άνεση της ιδιωτικής σας ζωής! Επιπλέον, υπάρχουν ειδικά επιλεγμένα και διαμορφομένα δρομολόγια που διατίθενται για κάθε είδους ποδηλάτη, είτε για αρχάριους είτε για έμπειρους. Παρόλο που η εξερεύνηση νέων περιοχών μπορεί να είναι μέρος της διασκέδασης μιας διαδρομής, πολλές φορές δεν υπάρχει η απαραίτητη προυπόθεση του χρόνου που χρειάζεται. Έτσι, εαν έχετε μόνο λίγο χρόνο στη διάθεση σας για να ανακαλύψετε ένα καινούργιο προορισμό και τους ανθρώπους που την διαμορφώνουν, αφήστε τους ειδικούς να σας μεταφέρουν μακριά από την πεπατημένη οδό, σε απόμακρες και παραμυθένιες διαδρομές! Προσφέρουμε ξεναγήσεις με άτομα τα οποία έχουν εκπαιδευτεί στο να σας προσφέρουν ένα αξέχαστο ταξίδι, που είναι εγγυημένο οτι θα εκπλήξει και θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό! Δεν είναι μόνο ξεναγοί ποδηλάτων. Δεν είναι μόνο οι οδηγοί διακοπών. Είναι οι δικοί σας προσωπικοί σύντροφοι του ταξιδιού σας, που επιθυμούν να σας εξασφαλίσουν μια άριστη εξυπηρέτηση!

Σύμφωνα με την ελληνική γραμματική, η λέξη “άνθρωπος” προέρχεται από τη λέξη “Άνω” που σημαίνει “προς τα πάνω”, και τη λέξη “Θρώσκω” που σημαινει “βλέπω, κοιτάζω”. Έτσι, μέσα απο την λέξη εκφράζεται η τάση του ανθρώπου να κοιτάζει ψηλά και προς τα εμπρός, επιδιώκοντας έτσι την ανάπτυξη και την πρόοδο. Στη νήσο Πρώτη, σας δίνεται η ευκαιρία να αισθανθείτε τη δύναμη και πνευματική ολοκλήρωση που κρύβει η κυριαρχία της κορυφής ενός βουνού! Το νησί, προσφέρει ένα αποκλειστικά ιδιαίτερο σκηνικό με πολλές αλλαγές εδάφους, αλλάζοντας διαρκώς από τραχύ και έρημο σε καταπράσινο με πυκνή βλάστηση. Μέσα απο τις διάφορες διαδρομές του νησιού μπορεί κανείς να γνωρίσει τις κοιλάδες και τα βουνά της περιοχής, όπου μπορείς πολύ εύκολα να παρακολουθήσει την ιστορία του πολιτισμού της περιοχής! Το νησί αυτο μπορεί να σας εξιστορήσει όλες τις πτυχές τις ιστορίας κατά την πάροδο του χρόνου, μέσα από τα αρχαιολογικά απομεινάρια, τα ιστορικά μοναστήρια, εκκλησίες και τους παλιούς οικισμούς.
Το ψηλό βουνό του νησιού Πρώτη κρύβει αμέτρητα μονοπάτια ανοδικής πορείας όλων των επιπέδων δυσκολίας, ενώ η θέα που θα βλέπετε σε κάθε βήμα του δρόμου παρέχει μια συνολικά μοναδική εμπειρία, καθώς και μια πρόκληση για κάθε πεζοπόρο ή ορειβάτη.

Κουραστήκατε να ζείτε στο μονότονο ρυθμό της καθημερινής ζωής; Τότε πάρτε μια βαθιά ανάσα, και δοκιμάστε τη δύναμη και την αντοχή σας στη νήσο Πρώτη. Ακολουθήστε μας μέσα από παραμυθένια μονοπάτια που σας φέρνουν κοντά στο μεγαλείο της φύσης! Το νησί προσφέρει όμορφες διαδρομές πεζοπορίας διαφόρων επιπέδων, καθώς υπάρχουν 3 διαδρομές που αρμόζουν για κάθε τύπο ενδιαφερόμενου, είτε αρχάριος ή επαγγελματίας. Μπορείτε να απολαύσετε ένα απλό περίπατο θαυμάζοντας την ομορφιά της φύσης, ή να δοκιμάσετε πιο δύσκολα μονοπάτια τα οποία οδηγούν σε απόμακρες και αποκλειστικές τοποθεσίες του νησιού. Πάρτε μέρος σε οργανωμένες εκδρομές πεζοπορίας στη γη της ελιάς, βιώνοντας το περίτρανο περιβαλλοντικό και ιστορικό ενδιαφέρον το οποίο πηγάζει από την ομορφιά του Μεσσηνιακού τοπίου, που αφηγούνται την παραμύθια απο την ιστορία και τον πολιτισμό της!

Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε ένα νέο κόσμο που ανοίγετε μπροστά στα μάτια σας, καθώς υποκύπτετε στο πειρασμό να απολαύσετε το μυστήριο που βρίσκεται στον υποθαλάσσιο κόσμο του Ιονίου! Αν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, τότε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο επιβάλλεται να δοκιμάσετε τις μαγευτικές καταδύσεις, καθώς και όλες τις άλλες δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ στις υπέροχες θάλασσες που περιβάλλουν το περιοχή της Μαραθόπολης. Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι, το καταδυτικό μας κέντρο θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της ασφαλούς κατάδυσης και θα σας συνοδεύσει στον υπέροχο βυθό της θάλασσας, παρέχοντας σας τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την καταπληκτική εμπειρία της κατάδυσης, κολυμπώντας γύρω απο την Πρώτη Μεσσηνίας, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δείτε τα Τιγκανάκια, την Κοιλάδα των Καλένδες και την εκπληκτικό Ναυάγιο της Βουρλιάς! Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία ζωής που είναι βέβαιο ότι θα σας κόψει την ανάσα και ένα που θα σας φορτώσει με αναμνήσεις για μια ζωή! Για αρχάριους και μικρά παιδιά, υπάρχει επίσης η διαθεσιμότητα των καταδύσεων με αναπνευστήρα, ώστε να μπορούν και εκείνοι να απολαύσουν την εμπειρία της κατάδυσης στην προσωπική τους ευκολία και άνεση. Επίσης, προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε τα μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας για αυτή την εμπειρία, το σύνολο των εκπαιδευτών και των οδηγών μας κατέχει την πιστοποίηση της PADI και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε όλες τις απαραίτητες τεχνικές και δεξιότητες ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τη μαγεία της Μεσογειακής υδρόβιας ζωής χωρίς κανένα λόγο για να ανησυχείτε! Πέρα απο τις καταδύσεις, προσφέρονται από το ξενοδοχείο μας και μια τεράστια ποικιλία από θαλάσσια σπορ – ετοιμαστείτε να ξεφαντώσετε μέχρι τελικής πτώσης! Surfing, ιστιοσανίδα, κανό και άλλα πολλά! Το φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει στην επιλογή των δραστηριοτήτων που σας αρμόζουν καλύτερα, και να σας ενημερώσει για τις τιμές και τις προσφορές μας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις θαλάσσιες δραστηριότητες που σας προσφέρονται, ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματικής κατάστασης, καθώς σας υποσχόμαστε ότι θα είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!